Tervehdys Pitkästä Aikaa!

Oletteko surffailleet viime aikoina julkkisjuorusivuilla tai lukeneet muotilehtiä? Näyttelijä Cate Blanchett on näyttäytynyt punaisella makolla isoäidin neliömekossa. 

 

Valmistajana mekolla on australialaissuunnitteluduo Romance was Born. Suunnittelija Lucas Sales kertoi eräässä haastattelussa, että pohjan (eli viltin) en tehnyt suunnitteljan äiti, josta suunnittelijat ovat sitten muokanneet mekon.

Sanoisin, että aika veikeä! Miltähän tuo vain näyttäisi beige -valkea-ruskea yhdistelmällä? Kenties yksivärisellä, pykälällä tehdyllä, tyköistuvalla hihalla...? Täytyy sanoa, etten tiedä, että mitä sanoa... Ensin katson, että huh, mutta sitten katson vähän pitempään, että hmmm.. ei huonompi...

Nyt olisi minun mielestäni hyvä aika tehdä suomalaisilla suunnittelijoilla kokonainen mallisto tällä teemalla. Muotivärit, jotka näkyisivät malleissa.. violetti, lime, turkoosi... takkeja, paitoja, mekkoja, päähineitä! Kerta ulkomaalaiset ostavat, tulisi suomalaisten näyttää osaamisensa ja lyödä rahoiksi! Ketkäs ne olikaan niitä Paola Suhosen luottokutojat tuolla Hyrynsalmella? VinkVink!

Edit: lisää ajatuksia isoäidin neliöistähän löytyi täältä

- Jaana