Täytyy myöntää, että itse olen valtavan viehättynyt ajatuksesta Halloweeniin. Johtuen varmaan, että olen itse syntynyt juuri Halloweenin alla (kyllä, minulla on synttärit kohta =D).  Olemme joskus siskon lapsien kanssa viettäneet Halloween juhlia, mutta nyt halloweenina en ole lapsenlikkana, joten saan viettää ihan omat juhlat. Ajattelin tehdä hiukan aikuismaisemmat Halloween sýnttärijuhlat. Ei mitään suoraa kauhujen kartano teemaa, vaikka kotimme välillä siltä tunnustaa pahimman remonttikaaoksen keskellä, mutta jotain pientä ja kivaa. Nyt kun Kajaaniin on viimein avattu Kodin Terra, olemme juhlistaneet mieheni kanssa tapahtumaa ostamalla kurpitsoja sieltä, niin isoja kuin pieniä ja niistä tehdään sitten jonkinlainen halloween -kattaus. Pihalle on myös ilmestynyt Tiimarista Kurpitsalyhtyjä ja lähipäivinä testataan, että miltäs ne näyttäisivät sitten kynttilöiden kera. Leivoslistaa olen hiukan mielessäni myös suunnitellut ja ainakin porkkanakakkua tulee pöytään, jotta oranssi teema jatkuu. Ja mokkapaloja oransseilla koristeilla jos löydän.. Muuta en olekaan vielä keksinyt. Varmasti syksyn kunniaksi voisi jonkinlaisen omenapiirakankin tehdä.. Mutta olisiko kenelläkään vielä jotain muuta mukavaa ajatusta...

Kävin tuossa hakemassa netistä just vähän inspiraatiota Halloween koristeluun, tässä vähän fiiliksiä muillekin!

Seuraavat pari kuvaa ovat Bunny Cakes -sivulta. Täytyy sanoa, että koukkuun jäin sivuille. Aivan ihania ideoita muun muassa halloweeniin. Enempää en edes kerennyt sivuilta katsoa, kun huomasin laittavani sen suosikkeihin, näihin sivuihin täytyy kyllä palata!

Country Living -sivuilla oli aivan ihania ideoita pihalla järjestettäviin Halloween -juhliin, mutta pelkään pahoin, että Kajaanissa taitaa olla liian kylmä näihin juhliin... No, ilmaston lämpiämistä odotellessa...

Alla oleva kuva osoitteesta http://zedomax.com/blog/wp-content/uploads/2008/10/pumpkin-wreath.jpg

 

Bañon -blogissa oli aivan ihania pikkuisia aaveita, joita voisi myös tehdä seikkailemaan pitkin kotia
 

Ja koska olen itsekin aikalailla yksinkertainen, yksinkertaisuus viehättää minua.

Päätöntä ratsumiestä on pakko rakastaa! Tiedän minkäelokuvan tulen katsomaan.. Nyt kun löytäisin vain silinterin jostakin pääsisin itsekin henkeen mukaan.. Niin ja kuva on BHG -sivuilta!

Ja Halloweenina on paljon tapahtumassa! Juuri 31. päivä perheemme saa uuden vahvistuksen uudesta Blogi-koirasta (maltan tuskin odottaa, että saan vielä yhden pienen koiruksen kotiin!). Niin ja meidän Blogi -kissakin pitäisi esitellä...  Mutta kaikki mukava aikanaan!!

Jospa seuraavaan bloggaukseen mennessä saisin kodin siihen kuntoon, että uskaltaisin ottaa kuvia ihan esiteltäväksi asti!